Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

08/11/2023

·

85 views


Breaking news: A Binance törli a Cardano és Polygon folyamatos ügyleteket a kriptotőzsdéről

A Binance a világ legnagyobb kriptotőzsdéje jelentős változásokat kezdeményezett a Binance Futures kereskedési platformján. A “Binancians” körében megosztott friss bejelentés szerint azt tervezi, hogy a törli...

Breaking news: A Binance törli a Cardano és Polygon folyamatos ügyleteket a kriptotőzsdéről

Ausztriát Binance

A Binance a világ legnagyobb kriptotőzsdéje jelentős változásokat kezdeményezett a Binance Futures kereskedési platformján. A “Binancians” körében megosztott friss bejelentés szerint azt tervezi, hogy a törli a Cardano (ADA) és a Polygon (MATIC) örökös szerződéseket a platformjáról. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók 2023. augusztus 17-én, pontosan 09:00 (UTC) órától nem fognak tudni kereskedni ezekkel a kontraktusokkal a Binance-en.

Binance törlés

Egyelőre még kevesen értik, hogy miért hozta meg a Binance ezt döntése a törlésről. Azt osztották meg egyelőre, hogy az ADABUSD és MATICBUSD állandó (perpetual) kontraktusokra vonatkozó összes jelenleg aktív kereskedési pozíciót automatikusan lezárja és elszámolja a Binance. Amint az elszámolás befejeződik, a platform folytatja a kereskedésből való eltávolítását ezeknek a kontraktusoknak.

A platform továbbá hozzáteszi, hogy a mai naptól, 2023. augusztus 10-től, 12:30-tól (UTC) a hivatalos weboldalán található frissítések szerint módosítja mind az ADABUSD, mind a MATICBUSD folyamatos kontraktusok tőkeáttételi és margin szintjeit.

Továbbá, a mai naptól, 2023. augusztus 10-től, 12:30-tól (UTC) a Binance Futures változtatásokat vezet be mind az ADABUSD, mind a MATICBUSD örökös szerződések tőkeáttételi és margin szintjein. Úgy tűnik, hogy a felhasználók a meglévő ügyleti pozíciókkal, a jövőbeli változások előtt is közvetlenül érintettek lesznek.

A fenti bejelentés alapján a felhasználókat arra kérik, hogy a lehető leghamarabb végezzenek el minden szükséges változtatást, hogy elkerüljék az automatikus elszámolást a Binance Futures-en. Ezen túlmenően a felhasználók 2023. augusztus 17-én 08:30-tól (UTC) nem nyithatnak új pozíciókat az említett kontraktusokra vonatkozóan.

A Binance Futures a Binance azon kereskedési platformja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy negyedéves és örökös határidős szerződésekkel kereskedjenek. Míg a negyedéves kontraktusok három hónap után járnak le, addig az örökös kontraktusoknak nincs lejárati dátumuk.

AD

@CardanoFeed - Follow us on X (formerly Twitter)

Stay informed with the latest $ADA Cardano news in real time.FOLLOW NOW!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/breaking-new...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


.

More from BitcoinBazis

See more
BlackRock Bitcoin ETF új erőt lehel a Ripple (XRP), Cardano (ADA) és Dogecoin (DOGE) tokenekbe
BitcoinBazis
BlackRock Bitcoin ETF új erőt lehel a Ripple (XRP), Cardano (ADA) és Dogecoin (DOGE) tokenekbe

last Friday at 2:54 PM

·

10 views

Related News

See more

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)