Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

04/04/2024

·

55 views


Bitcoin stijgt, is de correctie voorbij? Analyse van BTC, ADA en SUI

Bitcoin (BTC) blijft de aandacht trekken met zijn recente stijging, maar de vraag blijft: is de correctie voorbij of moeten we ons voorbereiden op verdere dalingen? Laten we eens kijken naar de huidige stand...

Bitcoin stijgt, is de correctie voorbij? Analyse van BTC, ADA en SUI

Bitcoin-BTC Cardano-ADA

Bitcoin (BTC) blijft de aandacht trekken met zijn recente stijging, maar de vraag blijft: is de correctie voorbij of moeten we ons voorbereiden op verdere dalingen? Laten we eens kijken naar de huidige stand van zaken.

anycoin_direct_onze_ervaring_eigen_private_keys

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform anycoin_direct_exchange_icon

 • Advertentie
 • Anycoin Direct

De huidige stand van zaken op de crypto markt

De crypto markt lijkt te bruisen van activiteit. Niet alleen van individuele beleggers, maar ook van grote investeerders en durfkapitalisten die hun geld in cryptocurrencies pompen. Deze toename in investeringen, vooral in DeFi (Decentralized Finance) en infrastructuurprojecten, duidt op een groeiende interesse in de sector. De recente stijging van de bitcoin-prijs, die vandaag weer zichtbaar is, lijkt een reflectie te zijn van deze groeiende interesse.

Tijdens deze periode van prijsvolatiliteit is het belangrijk om voorzichtig te blijven en op de hoogte te blijven van de markttrends. Het is ook essentieel om de juiste handelsstrategieën te hanteren om de volatiliteit te overleven en winst te maken.

Technische analyse van bitcoin

Natuurlijk wordt ook bitcoin, als grootste cryptocurrency op de markt, geanalyseerd. Op technisch vlak zien we een mix van signalen. Bitcoin vertoont een neerwaartse trend op de lagere tijdsframes, met lower highs en lower lows. Dit suggereert een bearish sentiment op korte termijn. Echter, er zijn ook tekenen van mogelijk herstel, met recente bullish bewegingen en een mogelijke ’tweezer bottom‘ formatie op sommige grafieken.

Het cruciale prijspunt van $83.000 blijft een belangrijk obstakel. Een succesvolle doorbraak van dit niveau zou een verdere opwaartse trend kunnen bevestigen. Aan de andere kant kunnen we een bearish scenario verwachten als deze weerstand niet wordt doorbroken, met een mogelijke terugval naar lagere ondersteuningsniveaus.

Belgische politicus investeerde salaris in bitcoin en wint flink

Belgische politicus investeerde salaris in bitcoin en wint flink

 • icon-bitcoin

  Bitcoin nieuws
 • 04/04/2024

Cardano (ADA) en sui (SUI)

Het is interessant om te kijken naar de prestaties van cardano (ADA) en sui (SUI) in deze marktomstandigheden. Terwijl cardano zich vanaf de bodem van de op-een-na-laatste bearmarkt gestaag herstelde en zelfs nieuwe all-time highs bereikte, is het belangrijk om te onthouden dat niet alle altcoins hetzelfde traject volgen.

Sui (SUI) bijvoorbeeld, vertoonde tekenen van volatiliteit en zag recentelijk een bearish afwijzing na een mogelijke Cup and Handle formatie. Het is belangrijk om de specifieke kenmerken van elk project te analyseren en een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van investeringen.

Bitcoin ETFs zien sterke opleving en beleven hun beste dag in 2 weken

Bitcoin ETFs zien sterke opleving en beleven hun beste dag in 2 weken

 • icon-bitcoin

  Bitcoin nieuws
 • 04/04/2024

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 10.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.

Post Views: 2.655

Deel dit artikel

Toen Robin in de Europese politieke wedstrijd iMEP opeens moest verzinnen hoe de EU effectieve regelgeving op moest stellen voor cryptocurrency, stond hij even met zijn mond vol tanden. Terwijl hij zijn achtergrondonderzoek uitvoerde, ontdekte hij de voordelen van deze economische noviteit. In Robins visie gaan de EU en cryptocurrency hand in hand. Met een scherpe blik analyseert Robin hoe politiek en cryptocurrency elkaar zowel aanvult als tegenwerkt.

 • 16:39

 • 16:06

 • 15:10

 • 14:28

 • 14:02

 • 13:34

 • 12:31

Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen

Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen

Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000

Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe

Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit

Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit

Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging

Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht

Jouw anonieme crypto wallet is vanaf nu illegaal

UPDATE: Jouw anonieme crypto wallet is vanaf nu illegaal

Advertentie

Advertentie

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bi...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from Crypto Insiders

See more
Cardano oprichter stelt Bitcoin Cash integratie voor
Crypto Insiders
Cardano oprichter stelt Bitcoin Cash integratie voor

05/06/2024

·

17 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more  DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)