Bitcoin stijgt iets, ethereum pakt weer nieuwe ATH, solana haalt cardano in, crypto markt bereikt nieuw record

1 month ago    50 views
Telegram LinkedIn
Join us in creating a new level of authenticity in document verification.

Gisterenochtend leek het er al op dat een aantal cryptocurrency koersen op het punt stonden om uit te breken. Kort na de publicatie van de marktupdate maakten meerdere crypto een flinke sprong en een aantal koersen bleven afgelopen nacht alsmaar doorstijgen. Daardoor bereikt de totale marktkapitalisatie van crypto vanochtend zelfs een nieuw record van $2,89 biljoen.

Bitcoin

Bitcoin (BTC) maakte gisterenochtend een flinke sprong van $61.500 naar $63.500. Tegen het eind van de middag schoot bitcoin verder omhoog en piekte toen rond $64.250. Daar was de weerstand voor nu nog te groot en bitcoin corrigeerde vervolgens omlaag. Alhoewel bitcoin iets omhoog is geklommen, is het wellicht nog te vroeg te zeggen of de koers ook daadwerkelijk is uitgebroken.

Een week geleden toonde bitcoin namelijk precies hetzelfde patroon. Bitcoin piekte toen ook rond $64.000 en leek vervolgens boven $6.3000 stand te houden, maar kelderde daarna toch flink omlaag. Gaan we een herhaling van dit patroon zien of kan bitcoin toch verder doorbreken? De on-chain gegevens blijven er in ieder geval positief uitzien.

Large investors, those who have held at least 1,000 #bitcoin, now hold more bitcoin than they ever have done in 2021.

h/t @chainalysis pic.twitter.com/eaZVaNNjhG

— unfolded. (@cryptounfolded) November 2, 2021

Altcoins

Ethereum (ETH) maakte gisterenochtend in eerste instantie een minder grote sprong dan bitcoin, maar bleef vervolgens de rest van de dag doorstijgen. Ether doorbrak zelfs meerdere malen zijn all-time high (ATH) en piekte vervolgens rond 2 uur vannacht met een nieuw record van $4.630.

Vervolgens corrigeerde ether iets omlaag, maar vond wellicht support rond $4.545, en kwam vanochtend alweer even boven $4.600 uit. Kan ether vandaag wederom een nieuw record vestigen?

$ETH is on track for 8 consecutive positive quarters, +47% this Q4 pic.twitter.com/wK4pkBTM4f

— Coinbase Institutional (@CoinbaseInsto) November 2, 2021

Daarnaast zien we ook ripple (XRP) vanochtend een flinke sprong maken. XRP staat 9% in de plus vandaag en komt momenteel bij $1,20 uit. Ook cardano (ADA) begint nu eindelijk weer te stijgen. De ADA koers bleef gisteren achter maar schiet op het moment van schrijven met 8% omhoog naar $2,12.

Desondanks steelt solana (SOL) weer de show vandaag. De SOL koers staat maar liefst 12% in de plus, haalde vannacht zelfs cardano in qua marktkapitalisatie en bereikte zojuist een ATH van $232. Solana is met een marktkapitalisatie van $68,7 miljard nu de vijfde grootste crypto op de markt.

$SOL $ATH
Rank 5 🚀🚀

Wake up anon!!!! pic.twitter.com/9opfOjHMdv

— S◎lanians ☀️ (@solanians_) November 3, 2021

Toch kleuren niet alle crypto groen vandaag. Enkele non-fungible tokens (NFT’s), die gisteren nog het hardst stegen, kleuren vandaag het roodst. Chiliz (CHZ) staat 10% in de min en decentraland (MANA) 14%. Ook meme coin shiba inu (SHIB) verliest 7% en safemoon (SAFEMOON) 12%.

Dan zijn er nog enkele uitschieters vandaag op de markt te vinden. Amp (AMP) en maker (MKR) staan beide zo’n 15% in de plus. Loopring (LRC) staat zelfs 34% in de plus vandaag en maar liefst 236% deze week. Arweave (AR) is vandaag weer de hardste stijger uit de top 100, staat zelfs 37% in de plus en bereikte vanochtend een nieuwe ATH van $85,5.

Verlux is Building The Biggest Cross-Chain NFT Marketplace On The Cardano Blockchain - Join Seed Sale
AFRIXX - An African generative NFT project


BUY AFRIXX NFT - An African generative NFT project
The first NFT project to combine art and history, aiming to expand the knowledge of Africans and their history. BUY NFT NOW - https://afrixx.io/buy
Read the article in Crypto-insiders
A decentralized Bison meme coin on cardano network
ADACASH - Earn passive income.