Logo
Cardano Ecosystem

Crypto - RO

11/23/2021

·

399 views


Bitcoin: se pregătește prețul de o scădere la $40,000? Piața Altcoin este în declin

Bitcoin a avut parte de o mișcare foarte volatilă pe parcursul sesiunii europene de astăzi, în timp ce momentumul bullish a fost invalidat de urși, aparent aflați în control asupra structurii. Bitcoin riscă să piardă zona de cerere de...

Bitcoin: se pregătește prețul de o scădere la $40,000? Piața Altcoin este în declin

Bitcoin a avut parte de o mișcare foarte volatilă pe parcursul sesiunii europene de astăzi, în timp ce momentumul bullish a fost invalidat de urși, aparent aflați în control asupra structurii.

 se pregătește prețul de o scădere la $40,000? Piața Altcoin este în declinBTCUSD. timeframe de o oră | FTX

Bitcoin riscă să piardă zona de cerere de la $44,000

Datele colectate astăzi de FTX arată că paritatea BTCUSD a testat nivele despre care analiștii tehnici spuneau că trebuie să ofere support.

După o închidere a lumânării de o săptămână atât sub media mobilă a ultimelor 50 de zile (50 MA), cât și sub media mobilă de 200 (200 MA) – paritatea activului digital arată din ce în ce mai slabă în eforturile de a recupera aceste indicatoare pe post de support.

Pentru Michaël van de Poppe, intersecția bullish a celor două medii mobile, cunoscută și sub numele de Golden Cross, încă se afla în cărți. În orice caz, analistul a precizat că nu există nicio certitudine că un rezultat bullish va avea loc în urma evenimentului.

Cred că vom stabili o zonă de top pentru acest ciclu […] anul viitor, în Aprilie sau Mai – a prezis van de Poppe, lăsând spațiu de dezvoltare în sens ascendent pentru BTCUSD, întru stabilirea unui top

Între timp, $44,000 și $47,000 au format nivelul de support și respectiv rezistență, care trebuie urmărite pentru consolidare – a mai adăugat analistul

Pentru Rekt Capital, un alt analist tehnic respectat din comunitatea crypto twitter, nivelul $44,000 este la fel de important, pentru că formează baza unei zone de cerere în rândul cumpărătorilor.

The recent #BTC Weekly Close wasn’t technically bad as it occurred above the orange demand area

However, $BTC is now dipping deeper into the demand area

That said, this demand area still hasn’t been lost

As long as the demand area holds, BTC won’t see $40K#Crypto #Bitcoin pic.twitter.com/MsxJkkg7rB

— Rekt Capital (@rektcapital) September 13, 2021

Închiderea pe care BTC a afișat-o pe lumânarea de o săptămână nu a fost chiar atât de rea din punct de vedere tehnic, fiindcă a avut loc în zona hașurată cu portocaliu. Dar se pare că Bitcoin continuă să scadă în zona de cerere – a spus Rekt Capital într-o postare pe twitter, însoțită de un grafic BTCUSD pe timeframe de o săptămână

Acestea fiind zise, zona de cerere încă nu a fost pierdută. Atâta timp cât ea este susținută, BTC nu va scădea la $40,000

Cardano a pierdut 12% în ultimele 24 de ore

Piața Altcoin a avut de suferit și mai mult decât Bitcoin pe parcursul sesiunii de astăzi, pe măsură ce monedele din Top 10 s-au aflat într-un declin simultan, conduse de Cardano, care a înregistrat cele mai mari pierderi.

Many Altcoins have performed favourable Weekly Closes, indicating that retests should follow

At this time, the retests are failing, coins threatening to lose key supports

But it’s early in the week

Could easily turn out to be normal retest volatility#BTC #Crypto #Bitcoin

— Rekt Capital (@rektcapital) September 13, 2021

Multe monede Altcoin au avut parte de o închidere favorabilă a săptămânii, care indică faptul că vor avea parte de retestări ale supportului

Pe vremea asta, retestările nu arată prea bine, iar monedele riscă să-și piardă nivelurile de support. Dar ne aflăm la începutul săptămânii. S-ar putea ca până la urmă să fie doar o creștere normală a volatilității – a mai adăugat Rekt Capital

Bitcoin dominance, altcoin market cap and total market cap are all flawed metrics.

Every single day new coins launch, adding to both total market cap and altcoin market cap, naturally diminishing bitcoin dominance.

— The Wolf Of All Streets (@scottmelker) September 12, 2021

Între timp, Scott Melker a încercat să diminueze îngrijorările cu privire la eșecul dominanței Bitcoin, susținând faptul că noile monede Altcoin își diluează în mod artificial poziția.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on Crypto - RO

ORIGINAL SOURCE

https://crypto.ro/analize/bitcoin-scader...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

More from Crypto - RO

See more
Bitcoin recua abaixo de US$ 23.000 após semana com ganhos significativos
Crypto - RO
Bitcoin recua abaixo de US$ 23.000 após semana com ganhos significativos

01/23/2023

·

9 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
NotifyLog - One stop tool for events tracking and analyticsWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X