Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

05/31/2023

·

128 views


Az ADA token birtokosainak több mint 70%-a veszteségen ül

Az egyik blokklánc elemző cég, az IntoTheBlock adatai szerint a Cardano címek 71%-a, körülbelül 3,1 millió cím jelenleg veszteséggel birtokolja az okosszerződéses platform natív tokenjét, az ADA-t. Ez azt...

Az ADA token birtokosainak több mint 70%-a veszteségen ül

Az egyik blokklánc elemző cég, az IntoTheBlock adatai szerint a Cardano címek 71%-a, körülbelül 3,1 millió cím jelenleg veszteséggel birtokolja az okosszerződéses platform natív tokenjét, az ADA-t. Ez azt jelenti, hogy ezek a címek a jelenlegi piaci árnál magasabban vásároltak be anno a coinból. A cikk írásának a pillanatában 0,375 dolláron kereskednek egy tokennel, ami még csökkenő trendet is mutat.

A Cardano árfolyama nem tükrözi az ökoszisztéma népszerűségét

Jelenleg csak minden negyedik Cardano cím vásárolta tokenjét a mostani piaci ár alatt. És a profitban lévő Cardano token birtokosok száma az árfolyam csökkenésével is csökken. Annak ellenére azonban, hogy a kriptovaluta árfolyama gyengélkedik, a Cardano hálózatának elfogadása folyamatosan bővül és növekszik. Ahogy a DefiLlama adatai mutatják, a Cardano DeFi ökoszisztémájában zárolt teljes összeg (TVL) történelmi csúcsra ért, amikor nemrégiben a 446 millió ADA-t is átlépte. Ez pedig azt is jelenti, hogy a Cardano rendszere vonzó opció a különféle projektek számára. A növekedés motorját a DeFi protokollok jelentik nem meglepő módon. Ezek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy mindenféle pénzügyi tevékenységekben vegyenek részt, tehát kölcsönözzenek, kölcsönt vegyenek fel, osztalékot “farmoljanak”, anélkül, hogy a tőkéjük felügyeletéről le kellene mondaniuk.

A Cardano tehát skálázhatóságával elég sok új DeFi projektet vonz, így növekszik a teljes zárolt összeg is. A legnépszerűbb DeFi projekt most a Cardanón a Minswap, amely a teljes zárolt összeg közel 40%-át adja. És az valószínűsíthető, hogy a hagyományos banki rendszerekkel szembeni bizalmatlanság növekedésével nőni fog majd a Cardano DeFi megoldásainak népszerűsége is. A kérdés sok birtokos számára azonban még mindig az, hogy ez a népszerűség és növekedés mikor fog végre az árfolyamban is tükröződni. Mert az valószínűsíthető, hogy a fentebb említett 71%-nyi ADA birtokos jelentősebb része profitot is szeretne összeszedni tokenjeivel.

AD

@CardanoFeed - Follow us on X (formerly Twitter)

Stay informed with the latest $ADA Cardano news in real time.FOLLOW NOW!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/az-ada-token...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


.

More from BitcoinBazis

See more
Top kriptók, amelyek az egekbe szökhetnek a Bitcoin felezés után
BitcoinBazis
Top kriptók, amelyek az egekbe szökhetnek a Bitcoin felezés után

last Tuesday at 3:10 PM

·

27 views

Related News

See more

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)