Logo
Cardano Ecosystem

BtcdirectEU

02/14/2024

·

47 views


Analyse: Cardano koers stijgt 7% in 24 uur, hoe gaat dit verder? - BLOX | Nieuws

Cardano is net als het gros van de cryptomarkt met een mooie stijging bezig. ADA staat op het moment van schrijven met 7% in de plus, en gezien de opwaartse trend lijkt dit nog wat verder omhoog te kunnen. Laten we naar de grafieken kijken. […]

Analyse: Cardano koers stijgt 7% in 24 uur, hoe gaat dit verder? - BLOX | Nieuws

Cardano is net als het gros van de cryptomarkt met een mooie stijging bezig. ADA staat op het moment van schrijven met 7% in de plus, en gezien de opwaartse trend lijkt dit nog wat verder omhoog te kunnen. Laten we naar de grafieken kijken.

Wat zijn de belangrijkste prijsniveaus?

We beginnen deze analyse met een blik op de wekelijkse grafiek. Hier staat elke candle voor 7 uur, waardoor we ver terug kunnen kijken in het koersverleden. Dit is belangrijk om de sterkste prijslevels uit de grafiek te halen.

In het geval van ADA zien we twee rode zones en een blauwe lijn die van invloed waren op de koers. Om te beginnen met de bovenste rode zone. Deze ligt rond een koers van 1,20 dollar, en hier is de prijs al een lange tijd niet meer terug geweest. Het is – door de flinke daling uit 2022 – logisch als de munt hier wat weerstand zal krijgen als de koers hier terugkomt. Daarom is het goed om dit level alvast duidelijk te hebben.

Ongeveer hetzelfde geldt voor de blauwe lijn in de grafiek hierboven. Deze lijn vindt zijn oorsprong in een vorig laagtepunt rond een koers van 0,75 dollar, en het zou niet gek zijn als dit prijspunt nog eens van (negatieve) invloed gaat zijn op de koers. Sinds ADA dit laagtepunt heeft gemaakt is de prijs hier niet meer teruggeweest, waardoor er waarschijnlijk nog wat verkooporders openstaan.

Wat doet ADA op de korte termijn?

Toch is dit nog iets verder in de toekomst, en kunnen we gerust verder analyseren over de korte termijn. Dit brengt ons bij de onderste rode zone rond een koers van 0,45 dollar. Dit prijslevel heeft al vaker voor veranderingen gezorgd.

De koers van ADA is hier teruggekomen nadat het een koers van 0,68 dollar heeft bereikt en het lijkt alsof de munt weer terug wil naar deze hoogtes. De reactie op deze zone goed te gaan, en om dit beter te kunnen zien moeten we toch even kijken naar de 4-uurs grafiek.

Hier staat elke candle voor 4 uur, waardoor we de afgelopen prijsbewegingen in meer detail kunnen zien. Je ziet bijvoorbeeld hoe secuur ADA reageert op de rode zone – behalve de laatste keer. De koers van ADA veerde al omhoog voordat het bij de zone aankwam. Je zou daardoor kunnen denken dat de munt nog wat terug kan vallen, maar het lijkt juist alsof Cardano vanuit hier een opwaartse trend wil maken.

De munt heeft door de vroege stijging een hoger laagtepunt gemaakt, en het lijkt alsof deze nu opgevolgd wordt door een hoger hoogtepunt. Dit is dé formule van een opwaartse trend, en zal misschien nog wel even voortduren. Zolang deze trend intact blijft zouden we zelfs een koers van 0,75 dollar kunnen verwachten in de nabije toekomst.

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on BtcdirectEU

ORIGINAL SOURCE

https://nieuws.btcdirect.eu/analyse-card...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from BtcdirectEU

See more
Cardano groei voorspelling van Charles Hoskinson belooft veel goeds - BLOX | Nieuws
BtcdirectEU
Cardano groei voorspelling van Charles Hoskinson belooft veel goeds - BLOX | Nieuws

02/18/2024

·

45 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)