Logo
Cardano Ecosystem

Crypto Insiders

04/14/2023

·

98 views


Altseizoen? Ethereum bereikt $2.100, cardano stijgt 7%, deze munten 20%

De crypto markt ziet een sterke opleving. Ondanks dat bitcoin een nieuw jaarlijks record bereikt, verschuift de aandacht momenteel vooral naar de altcoins. De markt lijkt een stuk positiever te reageren op de recente Ethereum update dan verwacht, maar ook de rest trekt flink aan en we hebben zelfs een handjevol keiharde stijgers vandaag. De totale marktkapitalisatie groeit met 4% naar $1,333 biljoen, het hoogst sinds begin juni 2022.

Altseizoen? Ethereum bereikt $2.100, cardano stijgt 7%, deze munten 20%

De crypto markt ziet een sterke opleving. Ondanks dat bitcoin een nieuw jaarlijks record bereikt, verschuift de aandacht momenteel vooral naar de altcoins. De markt lijkt een stuk positiever te reageren op de recente Ethereum update dan verwacht, maar ook de rest trekt flink aan en we hebben zelfs een handjevol keiharde stijgers vandaag. De totale marktkapitalisatie groeit met 4% naar $1,333 biljoen, het hoogst sinds begin juni 2022.

📈Market Overview #BTС price trades above $30K

The Top-10 are traded in red zone: $ADA +2.86%, $ETH +2.44%, $MATIC +1.86%.

Market cap: $1.31T (+1.95%) $BTC dominance: 44.34% (-1.55%)
Fear & Greed Index: 61 (Greed)

Full Report 👉https://t.co/pLTgcZluLT pic.twitter.com/NuF8ynpl0S

— CryptoRank Platform (@CryptoRank_io) April 13, 2023

Bitcoin tikt $31.000 aan

Bitcoin (BTC) tikte vanochtend een nieuw jaarrecord vlak boven $31.000 aan, maar zakt op het moment van schrijven terug naar $30.730. Daarmee staat de BTC koers alsnog 2% in de plus vandaag, maar dat is een stuk lager dan de meeste andere koersen. Daarom neemt ook de dominantie van bitcoin verder af en begint de markt over een mogelijk ‘altseizoen’ te praten.

#Bitcoin – Dominance looks like it just peaked. Sent it down and send alts up pic.twitter.com/W5Qbxjq0di

— IncomeSharks (@IncomeSharks) April 13, 2023

Ethereum komt boven $2.100 uit

Ethereum (ETH) neemt momenteel de leiding in de markt. Het netwerk voerde gisteren een langverwachte update voor ETH opnames door. Er was veel vrees dat zit zou leiden tot een grote verkoop, maar de koers reageert vooralsnog een stuk positiever dan verwacht.

After the #Ethereum Shanghai upgrade traders have strongly increased long positions on ETH.

Open Interest (in # of ETH) spiked to the biggest level since January. pic.twitter.com/qZVNj61WJo

— Julio Moreno (@jjcmoreno) April 13, 2023

De ether koers bereikte gisteren al de $2.000 en schoot afgelopen nacht zelfs langs de $2.100 naar een piek van $2.130, de hoogste prijs sinds mei 2022. Vooralsnog houdt ETH stand boven $2.100 en staat met een prijs van $2.107 bijna 9% in de plus.

Toch staat nog een grote hoeveelheid ETH in de wachtrij om in de komende dagen opgenomen te worden. Het nog maar de vraag hoe de koers hierop zal reageren, maar ondertussen zien we ook weer nieuwe stortingen.

nooo what are you doing you're supposed to be withdrawing not depositing noooo pic.twitter.com/6jhb9UQNLQ

— merp (@0xMerp) April 13, 2023

ADA na ETH hardste stijger in groene crypto top 10

De rest van de top 10 kleurt ook mooi groen. Solana (SOL) blijft ietsjes achter maar stijgt alsnog met 3% naar $25. Ripple (XRP) staat al 3,4% in de plus en komt vanochtend rond $0,53 uit. Ook Binance (BNB) staat 3,4% in de plus en komt rond $333 uit.

Polygon (MATIC) maakte zojuist een flinke sprong naar $1,20 en staat daarmee al 6,5% in de plus vandaag. Dogecoin (DOGE) stijgt met zelfs 6,7% en bereikt de $0,09. Cardano (ADA) staat maar liefst 7,3% in de plus vandaag en komt op $0,44 uit.

📣Exciting Announcement – Aiken's alpha phase has launched!📣#Aiken is an open source #SmartContract language & toolchain, specifically created to simplify & enhance the development of smart contracts on #Cardano.

Learn more below ⬇️⬇️⬇️@aiken_eng @rvcas @_KtorZ_ @MicroProofs

— Cardano Community (@Cardano) April 13, 2023

DeFi op Ethereum neemt leiding in crypto top 100

In de aanloop naar de Ethereum update waren het vooral DeFi platformen op Ethereum die het hardst daalden, maar het zijn vandaag juist de hardste stijgers op de markt. Zo staan frax share (FXS), radix (RDX), rocket pool ETH (RETH) en ceth (CETH) al 7% in de plus. Aptos (APT), okb (OKB) en lido (LDO) stijgen al meer dan 8%. Optimism (OP) stijgt met bijna 11% naar $2,60 en rocket pool (RPL) staat zelfs 19% in de plus en komt op $51,4 uit.

The Atlas smart contracts have been successfully verified & merged ahead of next week's launch!

This means that they are now eligible for our Immunify bug bounty program, with rewards of up to $250k available.
👇Find out more:https://t.co/TWJhbP45ar

— Rocket Pool (@Rocket_Pool) April 13, 2023

Het nieuwe Arbitrum (ARB) is vandaag de grote winnaar uit de crypto top 100. De ARB koers stijgt vandaag met maar liefst 20% naar $1,54.

1/ A smart whale bought 1.49M $ARB with 1,057 $ETH ($2.24M) today, with an average buying price of $1.5.

This whale is well worth keeping an eye on.

Traded a total of 23 tokens, of which 15 tokens are profitable, with a win rate of 65%.

The total profit exceeds $7.3M! pic.twitter.com/8o7ue43LdN

— Lookonchain (@lookonchain) April 14, 2023

Quant enige daler, heeft dit met een hack te maken?

We hebben echter een uitzondering: quant (QNT). De QNT koers maakte vanochtend een forse duik van $128 naar $113. Momenteel herstelt de koers naar $120, maar staat daarmee vandaag alsnog 3% in de min. Er gaan geruchten rond dat de dump te maken had met een hack van Bitrue. Ongetwijfeld krijgt dit verhaal nog een staartje.

There are rumors about @BitrueOfficial being hacked.

Thousands of $QNT got market sold in the past couple of hours, which explains the sudden dump in price.

There are still 28K Quant in that wallet.
We could still expect it to go down further in the short term.

But, overall,… pic.twitter.com/f4gBRF5uhh

— Nagato 𓂀 (@CryptoNagato) April 14, 2023

Zoek jij meer inzicht in crypto koersen of hulp met handelen?

In de premium omgeving van Crypto Insiders vindt je een levendige en vriendelijke community van meer dan 1.000 leden die elkaar helpen met handelen. Ook delen onze analisten hier wekelijks meer dan 20 technische analyses exclusief voor premium leden. Bekijk onze Premium pagina voor meer informatie en probeer direct de eerste 30 dagen gratis.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten.

AD

NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

NotifyLog is a powerful tool for events tracking and analytics. It helps you to track events from your website, mobile app, and server.CREATE YOUR FREE ACCOUNT


Read Original Article on Crypto Insiders

ORIGINAL SOURCE

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/et...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

More from Crypto Insiders

See more
Goed nieuws: Cardano ADA golden pocket gesignaleerd
Crypto Insiders
Goed nieuws: Cardano ADA golden pocket gesignaleerd

05/03/2023

·

49 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more
WingRiders Governance Token    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics