Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

04/20/2024

·

80 views


A Kraken Wallet nem támogatja a Cardano-t, aggódnak a befektetők

A Kraken új kriptotárcája nem támogatja a Cardano-t, ami miatt sokan attól tartanak, hogy az ADA még hátrébb csúszhat a piaci kapitalizációs rangsorban. A stagnáló árfolyamok és a kapitalizációs rangsorban...

A Kraken Wallet nem támogatja a Cardano-t, aggódnak a befektetők

A Kraken új kriptotárcája nem támogatja a Cardano-t, ami miatt sokan attól tartanak, hogy az ADA még hátrébb csúszhat a piaci kapitalizációs rangsorban.

A stagnáló árfolyamok és a kapitalizációs rangsorban történő visszaesés közepette az ADA hívei körében egyre nagyobb az aggodalom a Cardano jövőjével kapcsolatban. Emellett a Kraken szerdán vezette be új, nem-letétkezelő kriptotárcáját, a Kraken Walletet, amely, mint kiderült, nem támogatja az érmét.

Válaszokat várnak a Cardano tulajdonosok

Az ADA Whale nevű X-influenszer a Cardano kizárásával kapcsolatban kijelentette: “Számomra továbbra is rejtély, hogy egy olyan blokklánc, mint a Cardano, hogyan maradhat ki továbbra is az alapvető infrastrukturális integrációkból.”

Rick McCracken, egy staking pool üzemeltető objektívebb álláspontot képviselt, azt sugallva, hogy a Cardano integráció hiánya inkább a Cardano Foundation-nek köszönhető, és kijelentette, hogy a jövőbeli integrációk felelőssége a Cardano közösségre fog hárulni.

Ennek ellenére ez az elutasítás súlyos csapást jelent az ADA támogatóinak, akik azt feltételezték, hogy a Cardano mérete és tekintélye automatikus integrációkat eredményez az olyan projekteknél, mint a Kraken Wallet.

Nyolc nagy blokkláncot támogat a Kraken Wallet

Az új Kraken Wallettel a tőzsde egy egyszerű és biztonságos önmegőrző (nem-letétkezelő) kriptotárcát hozott létre, amellyel a Kraken szerint minden felhasználó “felfedezheti a decentralizált világot, és könnyedén kezelheti digitális eszközeit”.

A szerdától elérhető kriptotárca Multichain-támogatással is büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes együttműködést nyolc nagy blokklánccal: Bitcoin, Ethereum, Solana, Optimism, Base, Arbitrum, Polygon és Dogecoin. A tárcába a WalletConnectet is integrálták, így több ezer decentralizált alkalmazáshoz férhetnek hozzá a felhasználók.

Érdemes egyébként megemlíteni, hogy a Kraken Wallet az adatvédelem jegyében nem tárol semmilyen bejelentkezési hitelesítő adatot vagy KYC-információt.

AD

SNEKbot by DexHunter on CARDANO

Cardano's Telegram Trading Bot live on Cardano mainnet!TRADE NOW!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/a-kraken-uj-...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


Genius Yields DEX Launched!

More from BitcoinBazis

See more
Charles Hoskinson szerint Joe Biden megölné a kriptoipart
BitcoinBazis
Charles Hoskinson szerint Joe Biden megölné a kriptoipart

05/11/2024

·

20 views

Related News

See more
Genius Yields DEX Launched!

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)