Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

11/04/2021

·

753 views


A Cardano visszatért, és ezúttal az új frissítés mellé egy jelentős mérföldkő is társult

A Cardano hivatalos Twitter fiókján jelent meg a héten egy bejegyzés, amelyben az áll, hogy a tárcáinak száma átlépte a Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A Cardano visszatért, és ezúttal az új frissítés mellé egy jelentős mérföldkő is társult

A Cardano hivatalos Twitter fiókján jelent meg a héten egy bejegyzés, amelyben az áll, hogy a tárcáinak száma átlépte a 2 milliós határt. A hálózat már májusban elérte az 1 millió darabot. Vajon ez segíteni fogja az érme hírnevét és piaci kapitalizációját, amelyek már amúgy is eléggé gyorsan nőnek?

🎉OVER 2 MILLION ADA WALLETS🥳️

It wasn't long ago that we were celebrating hitting our 1 million mark and now we hit a whopping 2 million #ada wallets!#Cardano #CardanoCommunity@F_Gregaard @IOHK_Charles @IOHKMedia @InputOutputHK pic.twitter.com/x40pri9tjN

— Cardano Community (@Cardano) November 1, 2021

Másrészt a Cardano Foundation sikeresen végrehajtotta az Alonzo hard forkot, amely lehetővé tette az okosszerződéseket a hálózatán. Charles Hoskinson, a Cardano alapítója azóta a blokklánc technológia afrikai elterjedésére fordította a figyelmét. Előző héten azt állította, hogy a tervek szerint a Cardano blokkláncra alapozva körülbelül 5 millió etióp tanuló fogja megkapni a saját digitális azonosítóját. Ezek a digitális azonosítók a diákok tanulmányaihoz kapcsolódnak majd.

A Cardano technológiai fejlődése és fejlesztése ugyancsak felgyorsult az Alonzo után. Nemrégiben Hoskinsont a Cardano második rétegű skálázási megoldásáról, a Hydráról kérdezték.

„Folyamatosan bővíteni fogjuk a Hydra erőforrásait. Továbbá megpróbáltunk felkeresni néhány csapatot annak érdekében, hogy megfelelővé tegyük a munkafolyamatot. Emellett fontos lesz, hogy a tranzakciós forgalom nagy részét tehermentesítsük, amely a jövőbeli alkalmazásokból származik majd.”-fogalmazta meg Hoskinson.

A Cardano a tranzakciókat a láncon kívülre, a staking poolokba vagy a Hydra Node-okba irányítja, anélkül, hogy magát a ledgert felosztaná. Minden Hydra Node 1000 tranzakciót képes feldolgozni másodpercenként, és 1000 ilyen node van. Ez azt jelenti, hogy a teljes hálózat akár 1 millió tranzakciót is képes feldolgozni másodpercenként. A második rétegű megoldások egy bevált protokoll szerint működnek, hogy javítsák a hálózati teljesítményt a láncban. A számok szerint a Cardano új játéktérre léphet, és a jövőre nézve felveheti a versenyt a hasonló technológiákkal. A projekt még mindig tesztelés alatt áll és nem rendelkezik pontos indítási időponttal. Azonban, ha ez egyszer elindul, akkor azzal hatalmas lehetőségek látnak majd napvilágot.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/a-cardano-vi...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

More from BitcoinBazis

See more
A Cardano feje megvenné a CoinDesket, borzalmas irányba terelné az újságírást
BitcoinBazis
A Cardano feje megvenné a CoinDesket, borzalmas irányba terelné az újságírást

01/27/2023

·

8 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
NotifyLog - One stop tool for events tracking and analyticsWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X