Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

08/28/2022

·

337 views


A Cardano felhasználók valós időben követhetik a Vasil hard fork előrehaladását

A Cardano felhasználók mostantól nyomon követhetik a Vasil hard fork előrehaladását egy olyan oldalon keresztül, amelyet az IOG kifejezetten a Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A Cardano felhasználók valós időben követhetik a Vasil hard fork előrehaladását

A Cardano felhasználók mostantól nyomon követhetik a Vasil hard fork előrehaladását egy olyan oldalon keresztül, amelyet az IOG kifejezetten a Vasil-készültség kommunikációjára hozott létre. Az oldalon bemutatott adatok hetente kétszer, kedden és csütörtökön 16:00 óráig (UTC) frissülnek. Így a szervezet arra kéri a felhasználókat, hogy a legfrissebb adatokat a Vasil előrehaladásáról a PoolTool vagy a Cexplorer programból szerezzék be.

Egy augusztus 20-i tweetben a Cardano alapítója, Charles Hoskinson, a megfelelő kommunikáció lényegét hangsúlyozva kijelentette: “Lesz egy átfogó post-mortem a Vasilról és arról, hogy hol tartunk, mert közben nagyok sok nagy változás ment végre a CIP-eken.

Az 1.35.3-as node release candidate (1.35.3) biztosításával és a downstream komponensek frissítésével az SPO-k, a fejlesztők és a tőzsdék jelenleg a végső integrációs tesztelést és frissítést végzik a hard fork combinator eseményre való felkészülés jegyében.

Tim Harrison, az IOG közösség és ökoszisztéma alelnöke a következő mérőszámokat adta meg a készenléti mutatók nyomonkövetésére: node, tőzsdék és dAppok.

Vasil hard fork

A Vasil készenlét

A Vasil sikerességének egyik legnagyobb függése az, hogy a blokktermelő node-ok túlnyomó többsége a legújabb 1.35.3-as verziót futtatja-e. A frissítés elindításához a mainnet blokkok 75%-át már a végső Vasil node canditate-nek (1.35.3) kell létrehoznia. Az IOG jelentése szerint augusztus 26-ig a mainnet blokkok 48%-át hozták létre a Vasil node-ok.

A mainnet hard fork esemény kiváltásához az IOG és a Cardano Alapítvány egy olyan mérőszámot is megállapított, hogy körülbelül 25 tőzsdét (amelyek a likviditás 80%-át képviselik) kell frissíteni.
A legfrissebb jelentés szerint csak egy kriptotőzsde, a Bitrue jelezte, hogy készen áll a Vasilra. Míg a Binance node-jainak a frissítése folyamatban van. A tőzsdék többsége a jelentés időpontjában még nem kezdte meg a node-ok frissítését. Az IOG arra számít, hogy több tőzsde jövő héten, augusztus 29-től kezdődően megkezdi az integrációs munkálatokat.

A DApp fejlesztőknek is fel kell készülniük a Vasilra, és megfelelő időt kell biztosítaniuk a teszteléshez. A jelentés alapján az olyan Cardano dAppok, mint a Minswap, SundaeSwap, WingRiders és VyFinance továbbra is “tesztelés alatt” státuszban vannak a pre-production környezetben (1.35.3-at futtatva).

Emellett a Lending Pond, az Aada és a Dquadrant a “tesztelt” státuszt pipálták ki a pre-productionben. Míg más dAppok, mint a MuesliSwap és az AdaxPro a riport alapján augusztus 26-án még “információra vár” státuszban vannak.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/a-cardano-fe...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from BitcoinBazis

See more
Élesedik az első dollár alapú stabilcoin a Cardano blokkláncon
BitcoinBazis
Élesedik az első dollár alapú stabilcoin a Cardano blokkláncon

11/24/2022

·

118 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
Bringing Fixed Assets (CNFT & CNT) Lending & Borrowing to CardanoWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X