Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

08/19/2022

·

331 views


A Cardano befektetési termékei már a német bankok ügyfelei számára is elérhetőek

Már a legnagyobb német bankoknál is elérhetőek a Cardano befektetési eszközei, miután csak a múlt héten 8 millió dollárnyi befektetést Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A Cardano befektetési termékei már a német bankok ügyfelei számára is elérhetőek

Már a legnagyobb német bankoknál is elérhetőek a Cardano befektetési eszközei, miután csak a múlt héten 8 millió dollárnyi befektetést könyvelhetett el a blokklánc piac.

A Cardano befektetési termékek mostantól elérhetőek a Comdirect és az Onvista német bankok ügyfelei számára. A blokklánc azután lépett partnerségre a két bankkal, hogy a tőzsdén kereskedett termékeket (ETP) kínáló Valour bejelentette, megállapodást kötött a Comdirect-tel és az Onvistával. Érdemes megemlíteni, hogy a Comdirect a harmadik legnagyobb német bank, és több mint hárommillió ügyféllel büszkélkedhet. Németországban online bróker-, banki és tanácsadói szolgáltatásokat nyújt, valamint hozzáférést biztosít 46 Németországon kívüli tőzsdéhez. Az Onvista pedig online bróker szolgáltatásokat nyújt, és a Comdirect leányvállalata.

Egyébként az ETP formájában megjelenő Cardano befektetési termékek mellett a Valour a két banknál Polkadot, Solana, Avalanche, Cosmos és Enjin, valamint Bitcoin és Ethereum ETP-ket is kínál.

Közel 8 millió dollárnyi befektetői pénz érkezett a blokklánc részvényekbe a múlt héten

A CoinShares egyik jelentése szerint az altcoin piac csak a múlt héten összesen 3,9 millió dolláros tőkebeáramlást tapasztalt. Ugyancsak a múlt héten 17 millió dollárt vittek ki a digitális befektetési termékekből, viszont az európai piacra összesen 20 millió dollárnyi befektetői pénz érkezett.

Érdekes módon egyébként, míg a kriptopiacot uraló bizonytalanság miatt a befektetők továbbra is nagy mennyiségű kriptovalutát adnak el, a blokklánc részvényekbe 8 millió dollárnyi tőkebeáramlás érkezett az előző héten.

A Cardano alapítója reagált a kanadai kriptovaluta korlátozásokra

A Cardano alapítója, Charles Hoskinson reagált egy, a Twitteren terjedő dokumentumra, amely a kriptovaluták kanadai vásárlásának korlátozásáról szól.

https://t.co/Ni1TQl5Bdd pic.twitter.com/7uQyhykpuk

— Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) August 18, 2022

Az említett dokumentumot egy „mo” nevű felhasználó osztotta meg, a bejegyzés szerint pedig a Kanada bizonyos tartományaiban élő kriptotulajdonosok csak évi legfeljebb 30 ezer dollár értékben vásárolhatnak bizonyos kriptopénzeket. A korlátozás azonban nem vonatkozik a Bitcoinra, az Ethereumra, a Litecoinra és a Bitcoin Cashre.

AD

World’s First Multi-Token ISPO — By Genius X - Starts on 12th of September, epoch 363!

Genius X, a revolutionary launchpad and business accelerator helping Web3 startups attain speed, scale, and edge, is thrilled to announce the world’s first Multi-Token ISPO.I WANT TO KNOW MORE!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/a-cardano-be...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


More from BitcoinBazis

See more
Élesedik az első dollár alapú stabilcoin a Cardano blokkláncon
BitcoinBazis
Élesedik az első dollár alapú stabilcoin a Cardano blokkláncon

11/24/2022

·

150 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
Bringing Fixed Assets (CNFT & CNT) Lending & Borrowing to CardanoWorld’s First Multi-Token ISPO — By Genius X