Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

07/25/2023

·

58 views


A Cardano (ADA) tranzakciós volumene 3 hónapos csúcsot döntött

A Cardano (ADA) bikák továbbra is tartják a 0,30 dolláros árszintet, miközben a kritikus on-chain mutatók vegyes jeleket mutatnak. Míg a kiskereskedelmi résztvevők példátlan kereskedési aktivitási szinteket...

A Cardano (ADA) tranzakciós volumene 3 hónapos csúcsot döntött

A Cardano (ADA) bikák továbbra is tartják a 0,30 dolláros árszintet, miközben a kritikus on-chain mutatók vegyes jeleket mutatnak.

Míg a kiskereskedelmi résztvevők példátlan kereskedési aktivitási szinteket érnek el, az ADA bálnák egy csoportja szintén konszolidálja bullish pozícióit. A turbulens ármozgás ellenére a Cardano tranzakciós volumene júliusban új csúcsokat ért el, ami pozitív teljesítményt jelez előre az év második felében.

A Cardano (ADA) bikák továbbra is tartani próbálják a 0,30 dolláros árszintet a tágabb altcoin piacon tapasztalható ellaposodó lendület dacára. Az on-chain adatok arra utalnak, hogy a tulajdonosok a nagy tétek elhelyezése helyett pozíciójuk konszolidálását tűzték ki célul.

A Cardano (ADA) ára kétszámjegyű nyereséget ért el, és a 0,35 dolláros árfolyamra hajt, miután a Ripple sokat jelentő győzelmet aratott a SEC ellen. Ha egy közelebbi pillantást vetünk a motorháztető alá látni fogjuk, hogy az ADA tranzakciós volumene új magasságokba emelkedett az elmúlt 3 hónapban.

Mivel a Cardano körüli szabályozási aggályok enyhültek, a Coinbase és a Kraken vezető kriptovaluta-tőzsdék bejelentették az Ada újbóli jegyzékbe vételét.

Lássuk, hogy hogyan alakult az ADA tranzakciós volumene az elmúlt hónapokban.

A Cardano tranzakciós volumene 3 hónapos csúcsot ért el

ADA tranzakciós volumene, 2023.07.25.
Az ADA tranzakciós volumene, 2023. július. Forrás: Santiment.

Az elmúlt hónapok turbulens ármozgásai és a széles körben elterjedt szabályozói FUD ellenére a Cardanonál – figyelemre méltó módon – folyamatos növekedés tapasztalható a tranzakciós tevékenységekben. A Santiment által szolgáltatott on-chain adatokból kiderül, hogy a tranzakciós volumen július 20-án 3 hónapos csúcsot ért el, amely 12,16 milliárd ADA volt.

Ez 19% kal magasabb a 2023. májusában regisztrált 10,61 milliárdos értéknél, és 30%-kal magasabb a júniusban regisztrált 9,77 milliárdos tranzakciós volumennél.

A tranzakciós volumen a felhasználók által a blokklánc-hálózaton végzett gazdasági tevékenység szintjének valós idejű változásait méri. Amikor a volumen emelkedik, az növekvő keresletet jelent az alapul szolgáló natív kriptovaluta iránt.

Vajon új magasságokba emelkedik az Ada ára 2023 második felében? Az ADA további emelkedése erősebb lendületet adhat a következő altcoin bikaszezonnak.

AD

NFTxLV - Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

Discover the intersection of art and blockchain with NFTxLV, where the world of NFTs collides with the allure of Las Vegas, creating an unforgettable experience for collectors, artists, and enthusiasts alike.GET TICKETS!


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/a-cardano-ad...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NFTxLV | Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

More from BitcoinBazis

See more
Miért a Bitcoin Spark és a Cardano a kriptovaluták kiemelkedő párosa?
BitcoinBazis
Miért a Bitcoin Spark és a Cardano a kriptovaluták kiemelkedő párosa?

08/27/2023

·

33 views

Related News

See more
NFTxLV | Sep 29 - Oct 1, 2023 | Las Vegas Convention Center

Featured News

See more    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)