Logo
Cardano Ecosystem

BitcoinBazis

12/03/2022

·

182 views


A Cardano a múlté, a jövő olyan projekteknek kedvez, mint a D2T, IMPT és a RIA

A Cardano (ADA) az elmúlt időszakban több mint 17%-ot esett és a HTF (High-Frequency Trading) támogatási szintjét is elveszítette. Bár Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

A Cardano a múlté, a jövő olyan projekteknek kedvez, mint a D2T, IMPT és a RIA

A Cardano (ADA) az elmúlt időszakban több mint 17%-ot esett és a HTF (High-Frequency Trading) támogatási szintjét is elveszítette. Bár az elmúlt 24 órában tapasztalható volt némi erősödés, az érme eddigi teljesítménye alapján a befektetőknek érdemes lehet még várakozni egy kicsit, mielőtt bizalmat szavaznának az ADA-nak.

Cardano árfolyam előrejelzés

Senkit nem érhet meglepetésként, hogy számos kripto rengeteget veszített az értékéből 2021 szeptembere óta. Ezek közül az ADA sem kivétel. A korábbi, 3.19 dolláros csúcsról egészen a jelenlegi, 0.31 dolláros szinting gyengült az árfolyam értéke. Számos hasonló érmével egyetembe, a Cardano is egyike azoknak a projekteknek, amiket okkal nevezhetünk “túlhevültnek”.

2020 végén az árfolyam még 0.15 dollár körül mozgott, majd kevesebb mint 2 év alatt 2,000%-kal emelkedett. Az ilyen mértékű áremelkedések esetében nagyon ritka, hogy tartós jelenséget látunk és jellemzőbb, hogy csak a vásárlói kedv volt, ami az árfolyamot szürreális magaslatokban emelte.

cardano arfolyam

A kegyelemdöfés a jelenleg is tartó FTX botrány volt. Hatására az ADA értéke tovább csökkent és lassan megközelíti a 2 évvel ezelőtti szintet. Az érme az RSI értéke alapján viszont még mindig túlértékelt, ráadásul a magas piaci kapitalizáció miatt „van miből veszítenie” az ADA-nak.

Charles Hoskinsk – az ADA tulajdonosa – a 2022-es Web Summiton nyilatkozta, hogy véleménye szerint az, hogy a Twitter Elon Musk kezébe került nagyjából 200 millió új kriptobefektetők fog eredményezni. Bár valóban láthattuk Musk mit képes elérni egy-egy tweettel, a 200 millió új felhasználó sokkal inkább hangzik spekulációnak, mint megalapozott állításnak.

A befektetőknek érdemes lehet megfontolni olyan projekteket is, amik kevésbé túlértékeltek és szilárdabb fundamentummal rendelkeznek. Mivel a szektor jelenleg is erősen volatilis, érdemes az előértékesítési szakaszuknál tartó projekteket megvizsgálni, hiszen ezek kevésbé vannak kitéve a napi híreknek és ingadozó árfolyamoknak. Írásunk további részében három ilyen projektet mutatunk be.

Ezt olvastad már?

Dash 2 Trade (D2T)

Annak érdekében, hogy minél nagyobb hasznot érhessünk el a befektetéseink során, elengedhetetlen a pontos, és alapos analízisek elvégzése. Ezek elvégzése, viszont a folyamatosan növekvő kriptopiacon felbukkanó új érmék magas száma miatt, rengeteg időt vehet igénybe.

A népszerű Learn 2 Trade Forex kereskedéssel foglalkozó platform fejlesztői, ezt az áldatlan állapotot elégelték meg. Helyesen ismerték fel a helyzetet, hogy a szektorban alig található olyan platform, ami átfogó és alapos elemzéseket biztosít a felhasználóknak, ráadásul megfizethető árak mellett. Így jött létre a Dash 2 Trade.

🎙️ NEW MILESTONE ACCOMPLISHED 🎙️

🔥 $7.5 Million raised 🔥

Only $1,257,000 left until we reach the FINAL stage of this amazing presale!

Don't be late – buy $D2T now! ⬇️https://t.co/PMdwCfAHt1 pic.twitter.com/IcHO6mQ6YZ

— Dash 2 Trade (@dash2_trade) November 30, 2022

A Dash 2 Trade segítségével bárki, kedvezményes áron hozzáférhet a legjobb elemzőeszközökhöz, és mesterséges intelligenciát használó indikátorokhoz egyaránt. Az alapvető elemzéshez szükséges eszközökön túl az oldal olyan, saját fejlesztésű mutatókat is létrehozott, amivel nagymértékben növelhetjük a sikeres kereskedések arányát.

Ilyen például az előértékesítéseket elemző indikátor. Egy algoritmus, minden új projekt esetében elvégzi helyettünk az átvilágítást, ellenőrzi a készítők közösségi média oldalait, a white bookot és az érme auditálását egyaránt. A végeredmény, pedig egy egyszerű pontszám, aminek a segítségével első ránézésre látható, milyen projektbe érdemes befektetni.

Aki csatlakozni szeretne és bevásárolni a D2T tokenekből, annak érdemes lesz iparkodnia. A Dash 2 Trade csapata ugyanis úgy döntött, az előértékesítés a tervezettnél rövidebb lesz. A jelenleg tartó harmadik szakasznak már közel a 90 százaléka teljesült. Ezt követően kezdetét fogja venni a negyedik és egyben utolsó szakasza az előértékesítésnek. Eddig több mint 7.5 millió dollár gyűlt össze és jó eséllyel a teljes gyűjtés még idén le fog zárulni.

Csatlakozz még ma, a Dash 2 Trade befektetőihez!

D2T token vásárlása

Impact Project (IMPT)

A kriptopénzekről sok mindent el lehet mondani, azt azonban egyértelműen nem, hogy környezetbarát befektetésnek minősülnének. A Bitcoinhoz hasonló érmék, bár hatalmas népszerűségnek örvendenek, hihetetlen mértékű energiát igényelnek, aminek végső soron a környezet issza meg a levét.

Az Impact Project fejlesztőinek célja, hogy megváltoztassák a kriptopénzekről kialakult negatív képet, és segítsenek a globális felmelegedés elleni harcban. Ezt a fejlesztők a karbonkreditek elterjesztésével szeretnék elérni.

Egy karbonkredit egy tonna légkörbe került szén-dioxidnak felel meg. Ugyan a használatuk egyre nagyobb mértékben terjed el, továbbra is főleg a nagyvállalatok számára elérhetőek, és a velük járó adminisztráció túlságosan bonyolult.

Did you know?🧐

Bloomberg estimates that the VCM (voluntary carbon market) could grow up to $100 billion by 2030 📈

✅ Now you have a fantastic opportunity to invest in the $IMPT and receive a collectible NFT in return

Join #IMPT now ⬇️https://t.co/8KSvC4GHjF pic.twitter.com/Lh4pDcKXD0

— IMPT.io (@IMPT_token) November 28, 2022

Az IMPT az Impact Project natív tokenje. Amennyiben a befektetők a projekt platformján keresztül hajtanak végre vásárlásokat, IMPT érméket gyűjthetnek. Ezek az érmék a befektetésen túl, a környezetvédelemben is nagy szerepet játszanak.

A tulajdonosaik dönthetnek úgy, hogy kivonják őket. A kivonást követően az Impact Project egy megbízott, ezzel foglalkozó cég segítségével pedig valóban kivon a légkörből egy tonna szén-dioxidot majd a folyamat végeztével egy értékes NFT alkotás kerül a befektető birtokába. A projekthez már most számtalan partner csatlakozott. A több mint 2,500 partnercéget hosszadalmas lenne felsorolni, azonban olyan neveket találhatunk köztünk mint az Apple, Amazon vagy Sony.

A fejlesztők által kitűzött 25.98 millió dolláros célnak már a fele összegyűlt, és amennyiben ilyen tempóban haladnak tovább, hamarosan a teljes összeg is a rendelkezésükre fog állni.

Ha szeretnél többet megtudni, látogass el az Impact Project hivatalos oldalára.

IMPT vásárlása

Calvaria:Duels of Eternity (RIA)

A play-to-earn játékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen ki ne szeretne játék közben némi profithoz is hozzájutni. A P2E játékok egyik legnagyobb problémája azonban az, hogy a kalandok megkezdése előtt szinte minden esetben szükség van valamilyen befizetés elvégzésére. Ez, a Calvaria esetében egyáltalán nem alapkövetelmény.

A Calvaria: Duels of Eternity egy túlvilági környezetben játszódó, P2E blokklánc kártyajáték. Sikeres csaták megvívása után eRIA tokenekben részesül a győztes, amit később a platform piacterén keresztül értékes kártyákra, kriptopénzekre vagy kártyák fejlesztésére költhet.

Very important update on the presale!https://t.co/kWLxmHaISa#CalvariaGang pic.twitter.com/90THo9GxQW

— Calvaria: Presale is Live! ✨ (@CalvariaP2E) November 24, 2022

Az ökoszisztéma legfontosabb része a RIA, ami nem összekeverendő az eRIA-val. A jelenleg előértékesítési fázisban lévő projekt a végéhez közelít, így most utoljára lehet kedvezményes áron hozzájutni a RIA érmékhez.

Hasonlóan a legjobb projektekhez, a Calvaria is egy DAO, vagyis decentralizált autonóm szervezet. Egy DAO lehetővé teszi a felhasználói számára, hogy szavazás útján a projekt mindig olyan irányba haladjon, ami a játékosok számára is megfelel. A RIA birtokosai minden fontos kérdésbe beleszólhatnak, ezért a fejlesztők soha nem fogják cserben hagyni a felhasználókat. A RIA érmék előnyei, itt azonban még nem érnek véget.

A Calvaria az Ethereum blokkláncon található, így a Proof-of-Stake rendszer miatt lehetőség van az érmék stakelésére is, amivel passzív jutalmakhoz lehet hozzájutni. Továbbá a RIA egy deflációs token, ami azt jelenti, hogy egy adott mennyiségnél soha nem lesz több elérhető belőle. Ez a mechanizmus hosszú távon azt eredményezi, hogy a RIA értéke tartósan magas lesz, és nem fog elinflálódni.

Az utolsó előértékesítési szakaszból, már kevesebb mint 30 százalék maradt, így érdemes még most vásárolni a kedvezményes árú érmékből.

Látogass el a Calvaria weboldalára, még ma.

RIA token vásárlása

AD

NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

NotifyLog is a powerful tool for events tracking and analytics. It helps you to track events from your website, mobile app, and server.CREATE YOUR FREE ACCOUNT


Read Original Article on BitcoinBazis

ORIGINAL SOURCE

https://www.bitcoinbazis.hu/a-cardano-a-...

Disclaimer: Cardano Feed is a Decentralized News Aggregator that enables journalists, influencers, editors, publishers, websites and community members to share news about the Cardano Ecosystem. User must always do their own research and none of those articles are financial advices. The content is for informational purposes only and does not necessarily reflect our opinion.


NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics

More from BitcoinBazis

See more
Ezeken a kriptoprojekteken történt a legtöbb fejlesztés az elmúlt hónapban
BitcoinBazis
Ezeken a kriptoprojekteken történt a legtöbb fejlesztés az elmúlt hónapban

last Monday at 1:23 AM

·

3 views

Related News

See more
WingRiders Governance Token

Featured News

See more
WingRiders Governance Token


    DEFAULTENGLISH (EN)SPANISH (ES)RUSSIAN (RU)GERMAN (DE)ITALIAN (IT)POLISH (PL)HUNGARIAN (HU)JAPANESE (JA)THAI (TH)ARABIC (AR)VIETNAMESE (VI)PERSIAN (FA)GREEK (EL)INDONESIAN (ID)ROMANIAN (RO)KOREAN (KO)FRENCH (FR)CZECH (CS)PORTUGUESE (PT)TURKISH (TR)
NotifyLog - One stop tool for events tracking and analytics